2007 yılı en başarılı Siemens System Partner’i

2007 yılı en başarılı Siemens System Partner’i

2007 yılı en başarılı Siemens System Partner’ı olarak seçilen Alcasis Bilgi Teknolojileri’nin Genel Müdürü Birgül Köksüren,

6-9 Aralık tarihlerinde Uludağ’da düzenlenen Siemens System Partner toplantısında birincilik ödülünü Siemens Enterprise Network A.Ş. Genel Müdürü Cem Devrim’den almıştır.

Alcasis, 2001 yılında, bilişimin her alanında portföyünü günden güne genişleten bir çözüm firması olarak kurulmuştur.

 Bilişim dünyasındaki yenilikleri müşterileri ile sürekli paylaşan ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Alcasis, çözüm portföyünü genişletmeye devam etmektedir. Yapısal kablolama ve sayısal santral sistemleri ile başlayan ve yıllar içerisinde networking, yangın algılama ve ihbar sistemleri, CCTV ve IP Kamera sistemleri eklenerek gelişen portföyü ile sektörel bazda çözümler üretmektedir.

Alcasis, konusunda uzmanlaşmış satış grubu, satış öncesi ve satış sonrası teknik destek grupları ile, bir sistem entegratör olarak müşterilerine tek elden anahtar teslimi çözümler sunmayı hedeflemektedir.

Genişleyen uzman kadrosuyla bilişim dünyasının hemen her alanında çözümler sunan Alcasis, marka bağımlı değil, müşteri odaklı çözümler üreterek, “müşteri memnuniyeti ve güvenilir iş ortağı olma” hedefiyle hareket etmektedir.

Özellikle otel ve hastane portföyünde çok başarılı projelere imza atan Alcasis, bu sektörlerde kazandığı uzmanlığı ile sağlık ve turizm sektörünün lider çözüm firmaları arasına girmeyi hedeflemektedir.


Yazdır   e-Posta