Modüler kameralar


Her yerde son derece gizli gözetim için esnek kurulum

Küçük bir alana bir kamera sığdırmak gerekiyor mu? Bir ATM makinesinde, süpermarket çıkışında ya da gemideki araçlarda, örneğin? Ya da belki birbirine yakın birden fazla kamera yüklemek istiyorum - ve biraz para kazanmak? Her iki şekilde de, Axis modüler kameralar mükemmel bir çözümdür.

Nasıl çalışırlar?
Modüler kameranın iki müstakil parçası vardır: görüntü sensörü ve lensten oluşan daha küçük bir sensör ünitesi ve görüntü işleme ve ağ iletişiminin gerçekleştiği ana birim. Sensör ünitesi kablo ile ana üniteye bağlanır, böylece iki parça birbirinden ayrı olarak yerleştirilebilir. Uygun şekilde paketlenmiş modüler kameralar satın alabilir veya sensör ünitelerini ve ana üniteleri ayrı ayrı satın almayı seçebilirsiniz. Biz bir veya dört kanallı ana birimler sunuyoruz.

Herhangi bir alan
için yeterince küçük çünkü çok küçük, modüler bir kameranın sensör ünitesi hemen hemen her yerde yerleştirebilirsiniz. Ana birim daha sonra daha fazla yer olduğu başka bir yere yerleştirilebilir. Sonuç hemen hemen her yerde uyan son derece sağduyulu bir kamera.